0320 - 264500 info@bos-ggz.nl

De Praktijk

Bos psychologiepraktijk is gelegen in de wijk de Landerijen in Lelystad. De spreekkamer is een ruime, lichte en klantvriendelijke praktijkruimte . De praktijk is goed bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Verder is de ruimte rolstoel toegankelijk.

De praktijk bestaat vanaf 1997 en is voor zowel volwassenen, jongeren en kinderen met psychische problemen.

De meeste mensen hebben wel eens een periode dat ze ergens mee zitten of psychische problemen hebben. Dat is heel normaal. Maar wat doet u als u er zelf of met uw partner niet uitkomt? In dat geval kan het nuttig zijn om er met een ander over te praten. Eerstelijnspsychologen weten bij uitstek hoe zij mensen met psychische problemen kunnen helpen. Denk niet te snel ‘ ik moet er alleen uitkomen’ of ‘het moet eerst erger worden’. Juist als u er vroeg bij bent kunt u snel en goed geholpen worden!

interieur

interieur-2

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.